NWM- hva er det egentlig?

Se for deg en franchise- Starbucks, The Body Shop, Søstrene Grene... Lista er lang. Du kjøper deg inn under et veletablert selskap, og driver en butikk for de. All risiko blir på deg, og det er fra din kapital det skal betales lokale, varelager, lønninger og hele morroa. Se så for deg at du kan starte opp enkeltmannsforetak uten denne risikoen. Du kan gjøre det samme som en fysisk franchise, åpne butikk under et veletablert selskap. Bare at her er oppstartsavgiften langt lavere, selskapet står for varelager, du trenger ingen fysisk butikk og du er eneste ansatte! Du får en ferdigsnekra onlineshop, der det eneste du trenger bekymre deg for er å dele ut din salgslink til de som ønsker å være din kunde. Så får du prosentandel av hvert salg, og du handler produkter til eget bruk til innkjøpspris. Din jobb blir da å være en levende reklame for selskapet, ved å bruke og anbefale videre de produktene du genuint elsker (som faktisk er en forutsetning om du skal lykkes, du MÅ kunne stå inne for det du selger 100%)* *Nettverksselskap bruker ikke penger på tradisjonell markedsføring- pengene de sparer på å ikke gjøre det (hvilket er masse), deler de heller med oss som er deres markedsførere. Den andre (og morsomste) delen av jobben, er å hjelpe andre til å gjøre det samme. Dette synes noen høres flåsete ut, men det er så enkelt (og komplisert) som det. Med andre ord, er den andre delen av jobben, å utvide nettverket til selskapet med å få flere samarbeidspartnere. På den måten når de ut til mange flere og får flest mulig forbrukere. Dette jo er visjonen til alle selskap som selger et produkt- et stort nettverk av forbrukere. Easy peasy, tenker du? Det krever faktisk en del, og det er DET som er så morsomt- og som mange undervurderer, og derfor hører man kanskje om at det er liten sjans for å lykkes i NWM. Nettopp fordi mange starter opp, gjør ikke jobben som kreves over tid, og konkluderer med at det ikke funka. Alle som er innom blir dessverre en del av statistikken. Men du kan ved hjelp av NWM oppdage sider du ikke ante bodde i deg, eller få fram sider du har lengtet etter å la skinne.

Med å hjelpe andre, må du lære deg lederegenskaper- for med et voksende team blir det mange å hjelpe og et annet ord for hjelpe, er veilede. For å veilede, må du være tilgjengelig (ikke 24/7, om du vet ditt eget beste. Du må dermed lære deg å planlegge- og det lærer du.)

Du må belage deg på å trå ut av komfortsona di, og takk og lov for det, for det er faktisk utafor komfortsona di magien skjer! Du kommer ingen vei med å signere deg opp under et selskap, så vente på at ting skal skje av seg selv. For det gjør de ikke. Du må lære deg å tenke og jobbe som en bedriftseier, for det er nettopp det du blir!

"90% venter litt til, og tenker at livet vil endre seg selv. Men ingenting vil endre seg, om ikke du gjør en endring!"

-Erik Bertrand

Nå tenker du kanskje at DET kan ikke jeg! Men jo- du aner ikke hva du kan før du faktisk prøver. Og noe av skjønnheten i det er at du aldri står alene, og du er utrolig læredyktig og vil bli stolt over hvor mye du kan få til- om du virkelig bestemmer deg og starter å ta små steg mot målet ditt. Jeg lover!


Om du er en av de som ønsker en forandring, muligheten til å tjene mer og lære nye ting, treffe nye mennesker- så har du faktisk ingenting å tape på å sjekke det ut!

Det er en genial og veldig rettferdig bedriftsmodell- når du først forstår den er det umulig å ikke se mulighetene bak den! Jeg kunne skrevet mye mer, men runder av med en liste over fordeler ved denne businessmodellen, og vil komme tilbake til temaet i senere innlegg!


1: LAV risiko! Oppstartskostnadene er lave, eller ingen. Du bør så klart bli kjent med produktene du skal markedsføre, og da bytter du naturlig nok ut disse med produkter du allerede bruker, gitt at du starter opp under et selskap i tråd med din livsstil. (Hvilket jeg absolutt vil anbefale) Det er ingen bindingstid så du kan slutte om du ikke synes det er noe for deg allikevel.

𝙊𝘽𝙎 Om det er oppstartskostnader, skal disse samsvare med verdien du får igjen for de. Aldri involver deg med selskaper uten fysiske produkter.

2: Forespørsel og marked! Involver deg med kvalitetsprodukter, og du vil få deg en pålitelig kundebase. Generelt er produkter solgt av seriøse selskap av høy kvalitet, og disse produktene kan kun kjøpes via en forhandler. Markedet mettes dermed ikke like raskt.

3: Skap en gjentakende inntekt! Med en fast kundebase vil du få en gjentakende inntekt hver måned, kun ved at kundene dine handler i din butikk. Flere kunder- større inntekt. Flere samarbeidspartnere- flere kunder- større inntekt. (I tillegg til at selskapet vil betale deg ulike lederbonuser etter hvor mange du veileder// (her kan jeg kun snakke ut ifra selskapet jeg samarbeider med, og vet dermed ikke om dette er generelt)

𝙊𝙗𝙨! Du er din egen sjef i NWM og må selv sørge for å betale skatt og avgifter av det du tjener når du når en gitt sum!


4: Innteksmulighetene, tryggheten og potensiell frihet. Denne går litt hånd i hånd med punktet over, og er kanskje litt svevende å forstå- men i NWM mottar du ikke en tradisjonell lønn, du mottar provisjon og bonus. Det er dermed ikke slik at du må jobbe i X år for å få en lønnsforhøyelse, og i tillegg er det ikke tak for inntekta du kan oppnå. For de aller fleste i dagens samfunn, vil noen tusenlapper mer i måneden komme godt med. Dette er absolutt overkommelig med en ekstrajobb i NWM. Og for de som ikke "takkes med det"- vel, the sky is the limit. Om du tar til deg, og med deg, det du lærer underveis og jobber konsekvent, vil du kunne oppnå den ultimate frihet mtp tid og økonomi. Eller en god slant ekstra som du kan spe på pensjonssparingen din, eller hva det måtte være som motiverer 𝙙𝙚𝙜.

NWM gir vanlige mennesker en reell mulighet til et uvanlig liv.


"For å bli del av prosentdelen som på slutten av livet hadde en fantastisk reise, ikke "bare" en ok reise- da må du faktisk gjøre noe de fleste andre ikke gjør!"

- Erik Bertrand

5: Selvutvikling! Og litt til.. Ja, nemlig! En stor fordel! Om du virkelig går inn for en NWM- business, vil du oppleve selvutvikling. Du vil også oppleve å utvide nettverket ditt markant, oppleve nye vennskap og et samfunn som virkelig heier på deg og ønsker at du skal lykkes. For ingen konkurrerer i NWM, alle vil at alle skal lykkes- ingen lykkes om ingen lykkes. Og alle lykkes om alle lykkes! Og når vi er inne på det, kan jeg også avsløre at om du starter din business 1 år etter den du ønsker å signere deg opp sammen med (kalt upline) kan du nå en større inntekt enn han/hun. Og ingen vil skule på deg for det.

6: Jobbe fra hvor som helst! Så lenge du har WiFi kan du jobbe hvor som helst, når som helst. Ja, jobben må fortsatt gjøres- men er det ikke digg å tenke på at du kan gjøre det fra stranda, hytta, en bungalow på Bali? Etterhvert ha muligheten til å slippe å slippe 8-16 kjøret? - hvis det er det du ønsker. Jeg vet hva jeg sikter mot!

Håper dette var nyttig for deg! Legg gjerne igjen tanker 🖤 // Lena

KOLORO_1638043763967.jpg

"Når hjertet mitt stopper skal det ikke være en millimeter til overs.
Alt skal være brukt opp🖤

Vil du få beskjed neste gang jeg skribler?

Takk for tilliten🖤

  • Instagram